Space Wars slotSvenska spelutvecklaren NetEnt har skapat ett högkvalitativt spel med temat rymden. Grafiken och ljudeffekterna är storklassiga och spelautomaten erbjuder dessutom spelaren mycket fina vinstchanser. Spelet berättar historien om olika utomjordingar som kämpar för att få tag på en mäktig kristall men berättelsen är sekundär för själva spelet. Spelet är mycket snyggt med några otroligt gulliga karaktärer, som också kan vara väldigt våldsamma mot varandra. När spelaren landar en vinnande kombination finns det gott om 3D-effekter och alltid mot en välgjord bakgrund. Till höger finns en kloningskammare som är väsentlig i detta spel. I Space Wars får spelaren möta utomjordingar i diverse färger som försöker skydda sig och sin planet mot utomstående hot. Spelaren måste besegra dessa utomjordingar för att själv få tag på den mäktiga kristallen.

Space Wars slot är en spelautomat med fem hjul och fyrtio vinstlinjer med fyra rader. En stor del av charmen med detta spel är att det inte är komplicerat. Spelet har fem olika utomjordingar där de mindre utomjordingarna är värda minst och de större är värda mer. Utomjordingarna, från lägsta till högsta värde, har följande färger lila, blå, grön, oliv och orange. Det finns givetvis en wild-symbol och symbolen består av texten wild. Spelaren kan bara får wild på rullarna 2 och 4 men de landar ofta och kommer i staplar vilket ökar vinstchanserna för dig rejält. Vid varje enskild vinst får spelaren ett re-spin, oavsett hur liten vinsten än må vara. Spelet är riktigt roligt och lätt att spela.

Vinstlinjer och insatser

Space Wars slot är en spelautomat som har fem hjul på fyra rader och har så mycket som 40 insatslinjer. I detta spel går det inte att använda sig av färre insatslinjer. Däremot kan du som spelare justera den totala insatsen genom att du kan välja ett myntvärde och hur många mynt som du vill satsa per linje. Det minsta du kan satsa är 0,40 euro och det högsta du kan satsa är så mycket som 200 euro. Du som har riktigt mycket tur kan kamma hem hela 400 000 mynt vilket är en riktigt bra jackpott. I Space Wars slot finns det chans för dig att vinna riktigt stora pengar – en miljonvinst! – och det är väl inte helt fel?

Space Wars slot tema och grafik

Space Wars är en spelautomat från det ansedda svenska spelföretaget NetEnt. Denna spelutvecklare är välkänd för sina innovativa och oerhört högkvalitativa spel där Space Wars absolut inte är något undantag. Spelautomaten är väldigt snygg och väldigt humoristisk som bjuder på det mesta som en spelare kan önska. Det är utan tvekan ett väldigt roligt och mycket underhållande spel med episk rymdmusik i bakgrunden. Även den mest kritiska spelaren kommer ha svårt att inte komma i stämning med detta spel. Space Wars är ett okomplicerat spel och väldigt lätt att sätta sig in i. En riktigt trevlig och innovativ funktion är att när spelaren vinner sugs vinsten in i en liten kloningskammare för att sedan skjutas iväg i ett omlopp vilket ger spelaren ett re-spin.

Bonusfunktioner i Space Wars slot

I Space Wars slot finns inte något bonusspel eller free spins att hämta men spelet har en mycket trevlig bonusfunktion i form av re-spins som du får till godo varje gång du vinner. Förutom detta kopieras den vinnande symbolen i en kloningskammare, vilket gör det enklare att få ihop vinnande kombinationer trots att övriga bonusspel saknas. Du ska givetvis hålla utkik efter wild-symbolen i Space Wars som utgörs av texten wild. Wild-symbolen ersätter andra symboler och innebär chans till fler och större vinstkombinationer. Spelaren kan bara få wilds på hjul 2 och 4 men i stället har Space Wars stacked wilds som kan täcka ett helt hjul åt gången, vilket markant höjer vinstmöjligheterna. Detta spel kan bli riktigt lukrativt för spelaren eftersom varje vinst automatiskt ger ännu mer vinstchanser.

Vad som är bra med Space Wars

Space Wars är ett riktigt roligt, underhållande och spännande spel för alla typer av spelare. Spelet håller hög kvalitet gällande grafik och musik. Vinstchanserna är många och spelet har försetts med riktigt bra bonusfunktioner, vilket gör spelet extra roligt och spännande. Maxvinsten är rejält stor med chans till miljonvinst.

Vad som är mindre bra med Space Wars

Spelaren kan inte bestämma hur många insatslinjer att satsa på eftersom spelet är fixerat på 40. Den högst betalande symbolen, den röda kristallen, är sällsynt. Spelet har inte något bonusspel, multiplikator, scatter-symbol, progressiv jackpott eller några free spins.

Sammanfattning

Space Wars slot är en spelautomat för spelare som tycker om innovativa och intressanta funktioner utan en massa krångel. Spelet har bra bonusfunktioner med stacked wilds och re-spins. Space Wars bjuder spelaren på riktigt många vinstchanser med möjlighet till maxvinst på upp till 200 000 euro. Detta är en unik spelautomat med humoristiska inslag och NetEnt har tänkt på alla detaljer. Spelet är för nya spelare såväl som erfarna spelare. Space Wars har en ganska hög återbetalningsprocent, vilket förstås innebär att vinstchanserna är riktigt goda. Spelet bjuder på härliga effekter och animeringar och spelaren är garanterad en riktigt underhållande och spännande spelupplevelse. Space Wars slot är ett enkelt, innovativt, spännande och riktigt roligt spel som alla spelare kan spela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *